Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

 Hier kunt u alle informatie vinden met betrekking tot het weer waaronder Waarnemingen in Haaksbergen, alles over het klimaat en de klimaat veranderingen, het weer in Nederland vanaf het jaar 800, weertips et cetera.

Welkom, Gast
Alstublieft Inloggen.    Wachtwoord verloren?
Coronavirus (1 bezoeker) (1) Gast
Ga naar onderkant Favoriet: 0
TOPIC: Coronavirus
#967
Coronavirus 4 Jaren, 3 Maanden geleden Karma: 0  
27/01/2020
Grote chaos in Wuhan, het coronavirus slaat hard om zich heen in China. Om verdere besmetting te voorkomen, zijn dertien steden met 43 miljoen inwoners afgesneden van de buitenwereld. Wereldwijd zijn er ruim 2000 besmettingen geteld, onder meer in Frankrijk, de VS, Japan en Canada.

Aan de rand van de stad Wuhan worden in moordtempo twee ziekenhuizen uit de grond gestapt om het toenemend aantal besmette mensen te kunnen behandelen.
Er rijden nauwelijks nog treinen bussen of metro’s en vrijwel alle vluchten vanuit de stad zijn geschrapt en de winkels zijn gesloten.

Het coronavirus is geen gewoon virus. Het is een nieuw virus dat uit de dierenwereld naar mensen is overgesprongen. Een ziekte uit de dierenwereld die afwijkt van wat we al kennen, kan zich uitzonderlijke gevallen als een lopend vuur over de wereld verspreiden. Van de zieken heeft ongeveer een kwart ernstige tot zeer ernstige problemen, zoals longontsteking.

09/03/2020
Het aantal besmetting van het corona virus, ontstaan rond 27 januari dit jaar in Wuhan China, is nu wereldwijd opgelopen tot 109.618. Tot nu zijn er 3801 geïnfecteerden aan gestorven. Aantal besmettingen in Nederland is nu opgelopen tot 265.

Op 27 februari 2020 werd in het Koninkrijk der Nederlanden de eerste besmetting van het virus SARS-CoV-2 in Nederland bij een inwoner van Loon op Zand vastgesteld, dat ook wel het 'coronavirus' wordt genoemd. In de eerste weken na de ontdekking in China, eind 2019, was het virus nog niet in Nederland. 17 dagen later, op 15 maart 2020, maakte het RIVM bekend dat bij 1.135 mensen het virus was vastgesteld. Tot op heden zijn er 24 mensen overleden, velen van hen hadden al onderliggende gezondheidsklachten. Op 15 maart maakte de Gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD) bekend dat zij schatten dat er vermoedelijk zo'n 6.000 mensen besmet waren met het virus, of dit waren geweest.

12/03/2020
Wereldgezondheidsorganisatie WHO riep de uitbraak van het virus gisteren uit tot pandemie, een epidemie op wereldwijde schaal. Bovendien lijkt nieuw onderzoek uit te wijzen dat ook mensen voordat ziekteverschijnselen optreden anderen kunnen besmetten.
De Duitse bondskanselier Angela Merkel voorspelde dat 60 tot 70% van de Duitse bevolking het virus uiteindelijk onder de leden zal krijgen.

Het RIVM laat in een reactie weten dat het kiest voor proportionele maatregelen. We sluiten niet heel het land af. Bovendien heeft het RIVM nog zijn bedenkingen bij de resultaten van de nieuwe studie. De WHO en het Europees Centrum voor ziektepreventie en –bestrijding stellen tot nu toe dat er maar een heel kleine kans is dat je het virus kunt overdragen in de periode voordat je de ziekteverschijnselen krijgt.

14/03/2020
Evenementen of bijeenkomsten met meer dan 100 bezoekers worden geschrapt, mensen moeten zoveel mogelijk thuis werken. Wie verkouden is, snottert, keelpijn of koorts heeft, moet thuis blijven.
Alle voetbalwedstrijden, van amateurs tot profs, zijn deze maand afgelast. Concerten, casino’s, musea en theaters zullen tot eind maart geen evenementen kunnen houden.
Dit grove geschut is vooral nodig omdat bij 123 Nederlanders coronapatiënten de besmettingsbron onbekend is.
Een pandemie, dat is nieuw voor iedereen.

16/03/2020
De samenleving raakt steeds verder ontwricht door de coronavirus. Onderwijs, kinderopvang, horeca, sportcentra en coffeeshops in Nederland gaan drie weken dicht. Het kabinet vraagt burgers om afstand te bewaren tot elkaar.
Vakbond FNV waarschuwt dat veel bedrijven failliet gaan als niet snel en adequaat wordt ingegrepen.
Bedrijven oriënteren zich op arbeidstijdverkorting.

Behalve Nederland raakt ook de rest van Europa en de wereld steeds verder ontwricht door het coronavirus. Duitsland sluit de grenzen met Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland grotendeels af om het virus in te dammen.

In Nederland is het aantal overlijdensgevallen door de virus gestegen naar 20. Het aantal besmettingen staat op 1135.

Sinds deze maandagavond geld in Twente ook de noodverordening corona. De verordening gaat gelden voor alle Twentse gemeenten: Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.

Ook het Europees voetbalkampioenschap 2020 wordt verplaatst naar 2021

18/03/2020
Langzaamaan begint de economie wereldwijd in te storten als gevolg van de bestrijding van het coronavirus. Hele sectoren gaan zelfs op slot. En de ellende is voorlopig nog niet voorbij.
Het aantal deeltijd-ww is in een paar dagen gestegen naar 78.000. Dat alleen al gaat de overheid miljarden kosten.
Center Parcs, de uitbater van vakantieparken, heeft ook de deuren dicht gedaan. Veel bedrijven waaronder KPN, Apple en zorgverzekeraar Unive kondigden al aan de winkels tijdelijk te sluiten.
Het probleem is nog veel groter voor de ZZPérs en andere flexkrachten omdat ze vaak geen beroep doen op deeltijd-ww.
Helemaal dramatisch is de situatie in de luchtvaart. De grote luchtvaartmaatschappijen en Europa hebben al om steun van de overheid gevraagd. KLM houdt zo’n 90% van de vloot aan de grond. KLM heeft al voor het vaste personeel, ruim 30.000 mensen, deeltijd-ww aangevraagd.

Niet allen de eurozone heeft het moeilijk. Ook voor de VS wordt een recessie verwacht. Maandag (16/03/2020) bleek al dat de productie in New York de grootste daling ooit heeft meegemaakt.

19/03/2020
Kinderen gaan niet meer naar school. Docenten geven digitaal les. Sportvelden en tennisbanen liggen er verlaten bij. Het hele profvoetbal ligt er uit. Uitvaarten kunnen alleen nog in besloten kring. Op bezoek gaan bij zieken in het ziekenhuis of bij opa en oma in het verpleeghuis mag niet meer.
De horeca zit dicht, de terrassen blijven leeg. Winkels mogen vooralsnog open blijven, maar ketens zoals Ikea, WE en KPN kiezen er voor de deuren te sluiten om de klanten te beschermen.
Het leven word op pauze gezet.

22/03/2020
Wat kan het snel gaan
Tijdens het VWK lustrum bij de universiteit te Wageningen, op 28 september 2019, stelde ik voor om per direct te stoppen met het vervoer van personen door de lucht en over water.
Binnen een half jaar werd het advies al opgevolgd, eerder dan ik dacht.

23/03/2020
De Nederlandse regering heeft op 23 maart 2020 nieuwe maatregelen genomen met betrekking tot de coronacrisis. Ze worden aangescherpt en duren nu tot 1 juni 2020
Tot 1 juni mogen er geen bijeenkomsten meer, voor groepen meer dan 2 personen, gehouden worden. Ze zijn zelfs verboden door middel van een noodverordening. Overtreders worden nu beboet.

24/03/2020
Op 24 maart werd het grootste sportevenement op aarde uitgesteld wegens de corona pandamie. De Olympische spelen.
We beleven door Covid-19 nu historische tijden. Er worden al vergelijkingen gemaakt met de Spaanse griep uit 1918 met miljoenen doden die toen vielen.

01/04/2020
Nederland blijft tot 28 april zo wie zo op slot. Het terugkeer van het normale leven is daardoor nog ver weg. Als de maatregelen in verband met het coronavirus tot 1 juni van kracht blijven dan raken in Twente zekere 4000 mensen hun baan kwijt.
Dat is de uitkomst van het minst slechte scenario dat het CBP presenteerde. Het ongunstige scenario van het CBP gaat er van uit dat de crisis tot eind volgend jaar aanhoudt en daardoor zullen in Twente maar liefst 20.000 mensen hun baan verliezen.

21/04/2020
Nederland blijft nog gedeeltelijk op slot. Bijna alle maatregelen worden verlengd tot 20 mei.
Alleen de basisscholen gaan open en er mag door de jeugd weer gesport worden maar wel met inachtneming van geen persoonlijk contact.
Tot 1 september blijft zo wie zo de horeca gesloten, alle evenementen zijn afgelast en de alle sportcompetities zijn gestopt. Ook het betaald voetbal.

23/04/2020
De coronaregels voor campings en vakantieparken in de regio Twente worden versoepeld. Dat besloot de voorzitter van Veiligheidsregio Twente. Toeristen zijn met ingang van morgen weer welkom in accommodaties met sanitaire voorzieningen en stromend water.
Gemeenschappelijke faciliteiten op campings en vakantieparken zoals zwembaden, kantines en centrale douche- en toiletgebouwen blijven wel gesloten.

01/05/2020
Door de uitbraak van het coronavirus heeft een groot aantal landen maatregelen genomen dat leidde tot sterke vermindering van het wegverkeer, vliegverkeer, scheepvaart e industriële activiteiten. Dit leidt tot vermindering van uitstoot van schadelijke stoffen voor het klimaat, zoals kooldioxide en stikstofdioxide (NO2).
Op beelden van de Copernicus Sentinal-5P satelliet was goed te zien dat dit de luchtkwaliteit ten goede komt. Schatting lopen uiteen van een afnamen van 20 tot 60%

01/05/2020
Het virus slaat hardst toe in regio’s met veel vee, net als Q-koorts. Het RIVM en universiteiten kijken nu of er een verband is tussen veehouderij en de impact van het virus. Er is waarschijnlijk een verband tussen corona en de luchtkwaliteit. De conclusie: wanneer de concentratie fijnstof met 20% stijgt, verdubbelt het aantal coronaslachtoffers bijna.

06/05/2020
De corona regels worden versoepeld.
11 mei worden de contactberoepen (zoals kappers) weer toegestaan en is buitensporten weer mogelijk ook gaan de kinderopvang en de bibliotheken weer open.
1 juni werkt het openbaarvervoer weer mogen de terrassen, restaurants, cafés,bioscopen, theaters, concertzalen musea (maximaal 30 personen) weer open.
1 juli zijn groepen tot 100 personen weer toegestaan. Vakantieparken en campings gaan weer open. Terrassen, restaurants, cafés,bioscopen, theaters, concertzalen musea (maximaal 100 personen) weer open.
1 september zijn alle sporten, binnen en buiten weer toegestaan, inclusief betaald voetbal. Sauna’s coffeshops, seksclubs, casino’s, (sport) kantines mogen weer open.

Corona in Twente
02 – 09 maart 2020: De eerste besmetting
09 – 16 maart 2020: Alles gaat dicht
16 – 23 maart 2020: De eerste coronadode
23 – 30 maart 2020: Boetes dreigen
30 maart – 06 april 2020: Corona grijpt om zich heen.

17/06/2020
Met meer dan 100 nieuwe besmettingen in drie dagen vreest China voor een tweede uitbraak van Covid-19. Hele wijken zitten op slot. Inwoners krijgen voedsel van de staat. In Peking wonen meer dan 20 miljoen mensen. De meeste gevallen worden in verband gebracht met de voedselmarkt Xinfadi die vele voetbalvelden groot is.

24/09/2020
De coronavirus besmettingen nemen weer extreme vormen aan.

29/09/2020
Het kabinet legt het sociale leven voor drie weken aan banden wegens de toenemende corona besmettingen. Enkele maatregelen tot 20 oktober zijn:
- Thuis werken wordt weer de norm tenzij het niet anders kan
- Horeca in het hele land moet om 22:00 uur sluiten, vanaf 21:00 uur niemand meer binnen.
- Geen publiek bij sportevenementen, kantines gaan dicht
- Maximaal drie gasten thuis op bezoek
- In publieke ruimtes mogen maximaal 30 personen zich verzamelen naast het personeel

13/10/2020
Er is een gedeeltelijke lockdown in Nederland afgekondigd die 14/10/2020 om 22:00 uur ingaat.
Alle horeca (restaurants en cafés) en coffeeshops gaan dicht. Alleen afhalen blijft mogelijk
Thuis maximaal drie personen op bezoek en dan maar 1 keer per dag
Bijeenkomsten binnen maximaal 30 personen.
Alle evenementen worden verboden
Sportwedstrijden van volwassenen en kinderen tot 18 jaar afgelast. Profvoetbal mag wel doorgaan.
Kinderen mogen blijven trainen.
Er komt een mondkapjesplicht in publieke gebouwen voor iedereen boven de 13 jaar.
Koopavonden opgeschort. Winkels om 20:00 uur dicht.

14/12/2020
Nieuwe besmettingen waren voor Nederland opgelopen tot 10.000 per dag.
Nederland gaat in een totale lockdown. Deze winterlockdown maakt gelijk een einde aan veel decembertradities en gaat 5 weken duren tot 19 januari 2021.
- Thuis mag ke nog 2 gasten ontvangen op de kerstdagen 3.
- Alle scholen gaan dicht
- Kinderopvang gaat dicht, behalve voor mensen met een essentieel beroep
- Alle publiekstoegankelijke ruimtes sluiten
- Alle niet essentiële winkels gaan dicht. Behalve winkels voor
Levensonderhoud zoals supermarkten, apotheken, banken, bakkers,
tankstations, audiciens, opticiens, drogisterijen, dierenspeciaalzaken
slijterijen en autogarages blijven open.
- Doe het zelf zaken sluiten
- Musea, bioscopen theaters, pretparken casino’s en dierentuien gaan op slot
- Hotels blijven open maar de keuken gaat dicht.
- Reizen naar het buitenland wordt tot half maart afgeraden.
- Personen van buiten de EU mogen pas binnen Nederland als ze niet besmet zijn
- Contact beroepen als kappers stoppen. Medische contact beroepen als fysiotherapeuten en tandartsen worden uitgezonderd.
- Sportscholen, sporthallen en zwembaden gaan dicht.
- Gebedshuizen blijven open.

21/12/2020
Engeland is na de ontdekking van een agressievere Covid-19 mutatie volledig afgesloten van de buitenwereld. Personenvervoer per vliegtuig, veerboot en trein is verboden. Turkije besloot vluchten uit Nederland te weren wegens de coronamutatie die ook in ons land is opgedoken.
Het afgrendelen van het Kanaal en de Eurotunnel aan de Franse zijde voor Brits vrachtverkeer zorgt voor grote onrust bij de Britse inwoners.
De EU-landen hebben gisteren spoedoverleg gehad over de nieuwe zeer besmettelijke corona variant.

Korte samenvatting
20 maart 2020: 1ste Lockdown o.a. scholen dicht
1 juni 2020: 1ste Lockdown opgeheven
9 september 2020: Nieuwe restricties o.a. groepsgrootte
5 november 2020: 2de lockdown
6 december 2020: Nieuwe besmettelijkere virusvariant aangetroffen in Engeland
4 januari 2021: de eerste vaccinatie
Erwin (Admin)
Administrator
Berichten: 1223
graph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Gelogd Gelogd  
 
Laatste Wijziging: 14/01/2021 19:02 Door Erwin.
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
      Onderwerpen Auteur Datum
 
Klimaatverandering gevolgen
Erwin 04/12/2009 19:02
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2005
Erwin 04/12/2009 19:02
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2006
Erwin 04/12/2009 19:02
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2007
Erwin 04/12/2009 19:02
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2008
Erwin 04/12/2009 19:02
 
thread linkthread linkthread link Trends in de primaire klimaateffecten
Erwin 31/07/2010 16:18
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2009
Erwin 04/12/2009 19:02
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2010
Erwin 30/01/2010 13:14
 
thread linkthread linkthread link De aarde kan goed tegen opwarming
Erwin 13/05/2010 10:28
 
thread linkthread linkthread link Diersoorten weg door klimaatverandering
Erwin 19/07/2010 18:46
 
thread linkthread linkthread link Groenland stijgt steeds sneller door smeltend ijs
Erwin 25/07/2010 10:58
 
thread linkthread linkthread link Droogte laat grondwater verder dalen
Erwin 25/07/2010 11:02
 
thread linkthread linkthread link Hitte problematisch voor stroomproductie
Erwin 25/07/2010 11:07
 
thread linkthread linkthread link Chinese gletsjer smelt het snelst
Erwin 25/07/2010 12:30
 
thread linkthread linkthread link Komende jaren brengen nieuwe warmterecords
Erwin 29/07/2010 19:21
 
thread linkthread linkthread link Klimaatverandering zorgt voor extra ruimteafval
Erwin 31/07/2010 15:48
 
thread linkthread linkthread link Ons ontbijtje wordt duurder
Erwin 04/08/2010 20:22
 
thread linkthread linkthread link Minder land- zeeijs
Erwin 07/08/2010 16:26
 
thread linkthread linkthread link Rusland brandt
Erwin 07/08/2010 16:36
 
thread linkthread linkthread link Natuurrampen: Overstromingen
Erwin 08/08/2010 10:08
 
thread linkthread linkthread link Natuurrampen: Hitte en Bosbranden
Erwin 10/08/2010 11:44
 
thread linkthread linkthread link Het wordt warmer, natter en zonniger
Erwin 03/11/2010 22:23
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2011
Erwin 17/01/2011 17:44
 
thread linkthread linkthread link Wateroverlast, overstromingen
Erwin 17/01/2011 17:53
 
thread linkthread linkthread link Noordpool, Groenland
Erwin 23/01/2011 14:55
 
thread linkthread linkthread link Voedselvoorziening
Erwin 30/01/2011 12:10
 
thread linkthread linkthread link Sneeuwstormen
Erwin 04/02/2011 19:58
 
thread linkthread linkthread link Stormen cyclonen
Erwin 04/02/2011 20:34
 
thread linkthread linkthread link Droogte
Erwin 01/05/2011 14:31
 
thread linkthread linkthread link Natuur
Erwin 23/06/2011 16:39
 
thread linkthread linkthread link Verdwenen warmte in oceaan gevonden
Erwin 11/09/2011 17:12
 
thread linkthread linkthread link Meer koude winterextremen
Erwin 11/09/2011 17:17
 
thread linkthread linkthread link zuurstofgehalte / concentratie
Erwin 19/12/2015 07:26
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2012
Erwin 05/01/2012 17:59
 
thread linkthread linkthread link Natuur
Erwin 19/01/2012 18:25
 
thread linkthread linkthread link Vulkaanuitbarstingen en aardbevingen
Erwin 28/02/2012 20:00
 
thread linkthread linkthread link Droogte en Hittegolf
Erwin 31/03/2012 16:30
 
thread linkthread linkthread link Voedselvoorziening
Erwin 31/03/2012 16:35
 
thread linkthread linkthread link Zeewater
Erwin 21/04/2012 08:16
 
thread linkthread linkthread link Ozonlaag blijft zorgenkind
Erwin 15/05/2012 19:41
 
thread linkthread linkthread link Groenlandse ijskap
Erwin 28/05/2012 10:08
 
thread linkthread linkthread link Lage waterstanden
Erwin 24/06/2012 18:42
 
thread linkthread linkthread link Uitputting van het grondwater
Erwin 26/06/2012 21:16
 
thread linkthread linkthread link Toename CO2-uitstoot
Erwin 26/06/2012 21:19
 
thread linkthread linkthread link Bosbranden
Erwin 04/07/2012 22:17
 
thread linkthread linkthread link Gevolgen voor Nederland
Erwin 29/07/2012 14:36
 
thread linkthread linkthread link Sneeuw
Erwin 11/08/2012 16:28
 
thread linkthread linkthread link Permafrost
Erwin 11/08/2012 16:31
 
thread linkthread linkthread link Patagonische ijsvelden
Erwin 21/09/2012 21:17
 
thread linkthread linkthread link Landbouwgrond wordt minder vruchtbaar
Erwin 25/11/2012 14:54
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2013
Erwin 31/12/2012 14:18
 
thread linkthread linkthread link Hitte en bosbranden
Erwin 09/01/2013 18:41
 
thread linkthread linkthread link Permafrost
Erwin 22/02/2013 16:57
 
thread linkthread linkthread link Toename CO2-uitstoot
Erwin 06/03/2013 19:22
 
thread linkthread linkthread link Aanhoudende koude
Erwin 11/08/2013 15:19
 
thread linkthread linkthread link Overstromingen
Erwin 11/08/2013 15:22
 
thread linkthread linkthread link Voedselvoorziening
Erwin 11/08/2013 15:25
 
thread linkthread linkthread link Natuur
Erwin 11/08/2013 15:34
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2014
Erwin 07/01/2014 18:52
 
thread linkthread linkthread link Droogte
Erwin 17/02/2014 21:17
 
thread linkthread linkthread link Natuur
Erwin 11/08/2014 21:30
 
thread linkthread linkthread link Overstromingen
Erwin 11/08/2014 21:36
 
thread linkthread linkthread link Voedselvoorziening
Erwin 11/08/2014 21:37
 
thread linkthread linkthread link Groenlandse ijskap
Erwin 11/08/2014 21:40
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2015
Erwin 17/01/2015 07:22
 
thread linkthread linkthread link Droogte
Erwin 02/02/2015 19:02
 
thread linkthread linkthread link Oceanen
Erwin 22/06/2015 21:37
 
thread linkthread linkthread link Antarctica
Erwin 22/06/2015 21:40
 
thread linkthread linkthread link Noordpoolgebied
Erwin 23/07/2015 21:13
 
thread linkthread linkthread link Hittegolf
Erwin 04/08/2015 18:39
 
thread linkthread linkthread link Geen sneeuw
Erwin 24/12/2015 18:26
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2016
Erwin 11/01/2016 20:33
 
thread linkthread linkthread link Droogte
Erwin 08/03/2016 18:49
 
thread linkthread linkthread link Natuur
Erwin 22/03/2016 20:18
 
thread linkthread linkthread link Noordpoolgebied
Erwin 17/04/2016 10:39
 
thread linkthread linkthread link Voedselvoorziening
Erwin 15/07/2016 20:44
 
thread linkthread linkthread link IJskappen
Erwin 15/07/2016 21:03
 
thread linkthread linkthread link Bosbranden
Erwin 27/07/2016 20:34
 
thread linkthread linkthread link Toename CO2 uitstoot
Erwin 18/11/2016 20:38
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2017
Erwin 18/01/2017 18:56
 
thread linkthread linkthread link Rapport van EMA
Erwin 29/01/2017 11:30
 
thread linkthread linkthread link Bosbranden
Erwin 01/02/2017 18:29
 
thread linkthread linkthread link Natuur
Erwin 07/02/2017 18:31
 
thread linkthread linkthread link Antarctica
Erwin 09/02/2017 21:00
 
thread linkthread linkthread link Oceanen
Erwin 17/02/2017 19:06
 
thread linkthread linkthread link Klimaatvluchtelingen
Erwin 18/02/2017 18:25
 
thread linkthread linkthread link Toename CO2 uitstoot
Erwin 07/03/2017 19:14
 
thread linkthread linkthread link Voedselvoorziening
Erwin 08/03/2017 17:42
 
thread linkthread linkthread link Noordpool
Erwin 14/03/2017 19:11
 
thread linkthread linkthread link Droogte
Erwin 28/03/2017 20:35
 
thread linkthread linkthread link Overstromingen
Erwin 22/04/2017 07:16
 
thread linkthread linkthread link Zuurstof
Erwin 07/06/2017 21:01
 
thread linkthread linkthread link Steden
Erwin 07/06/2017 21:12
 
thread linkthread linkthread link Hitte
Erwin 12/07/2017 20:13
 
thread linkthread linkthread link Gletsjers
Erwin 08/09/2017 18:22
 
thread linkthread linkthread link Stormen, Tornados, Orkanen
Erwin 08/09/2017 18:30
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2018
Erwin 30/01/2018 18:35
 
thread linkthread linkthread link Oceanen
Erwin 11/03/2018 16:42
 
thread linkthread linkthread link Natuur
Erwin 21/03/2018 19:03
 
thread linkthread linkthread link Antarctica
Erwin 09/07/2018 09:15
 
thread linkthread linkthread link Golfstroom
Erwin 09/07/2018 09:35
 
thread linkthread linkthread link Droogte
Erwin 09/07/2018 09:42
 
thread linkthread linkthread link Overstromingen
Erwin 10/07/2018 20:28
 
thread linkthread linkthread link Klimaat doelen
Erwin 30/12/2018 12:57
 
thread linkthread linkthread link Voedselvoorziening
Erwin 30/12/2018 13:05
 
thread linkthread linkthread link Bosbranden
Erwin 30/12/2018 13:18
 
thread linkthread linkthread link Noordpool
Erwin 30/12/2018 13:31
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2019
Erwin 13/01/2019 09:22
 
thread linkthread linkthread link Groenland
Erwin 02/02/2019 08:28
 
thread linkthread linkthread link Antartica
Erwin 02/02/2019 08:30
 
thread linkthread linkthread link Natuur
Erwin 16/02/2019 07:45
 
thread linkthread linkthread link Toename CO2 uitstoot
Erwin 13/08/2019 08:30
 
thread linkthread linkthread link Noordpool
Erwin 22/08/2019 21:22
 
thread linkthread linkthread link Bosbranden
Erwin 22/08/2019 21:24
 
thread linkthread linkthread link Gletsjers
Erwin 11/10/2019 21:11
 
thread linkthread linkthread link Energie
Erwin 15/11/2019 20:43
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2020
Erwin 03/01/2020 18:23
 
thread linkthread linkthread link Coronavirus
Erwin 18/03/2020 20:46
 
thread linkthread linkthread link Bosbranden
Erwin 14/06/2020 10:06
 
thread linkthread linkthread link Droogte
Erwin 14/06/2020 10:56
 
thread linkthread linkthread link Natuur
Erwin 14/06/2020 11:03
 
thread linkthread linkthread link Toename CO2 en methaangas
Erwin 28/09/2020 19:48
 
thread linkthread linkthread link Hitte
Erwin 28/09/2020 20:48
 
thread linkthread linkthread link Drinkwater
Erwin 28/09/2020 20:51
 
thread linkthread linkthread link Groenland
Erwin 12/10/2020 20:50
 
thread linkthread linkthread link Noordpool
Erwin 12/10/2020 21:03
 
thread linkthread linkthread link Antartica
Erwin 16/11/2020 20:37
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2021
Erwin 26/01/2021 18:05
 
thread linkthread linkthread link Coronavirus
Erwin 26/01/2021 18:07
 
thread linkthread linkthread link Warme golfstroom
Erwin 16/05/2021 10:31
 
thread linkthread linkthread link Klimaatverandering seizoenen
Erwin 16/05/2021 12:20
 
thread linkthread linkthread link Zeespiegelstijging
Erwin 16/05/2021 12:23
 
thread linkthread linkthread link Toename CO2 uitstoot
Erwin 23/10/2021 07:45
 
thread linkthread linkthread link Klimaatrampen
Erwin 23/10/2021 08:05
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2022
Erwin 13/01/2022 19:15
 
thread linkthread linkthread link Noordpool
Erwin 26/05/2022 07:36
 
thread linkthread linkthread link Zuidpool
Erwin 26/05/2022 07:37
 
thread linkthread linkthread link Natuur
Erwin 26/05/2022 07:39
 
thread linkthread linkthread link Coronavirus
Erwin 26/05/2022 07:40
 
thread linkthread linkthread link Gletsjers
Erwin 08/11/2022 18:24
 
thread linkthread linkthread link Groenland
Erwin 08/11/2022 18:53
 
thread linkthread linkthread link Oceanen
Erwin 08/11/2022 18:56
 
thread linkthread linkthread link Droogte
Erwin 08/11/2022 19:00
 
thread linkthread linkthread link Hitte
Erwin 08/11/2022 19:22
 
thread linkthread linkthread link Drinkwater
Erwin 08/11/2022 19:33
 
thread linkthread linkthread link Overstromingen
Erwin 09/11/2022 18:25
 
thread linkthread link Klimaatverandering gevolgen 2023
Erwin 31/12/2022 08:37
 
thread linkthread linkthread link Droogte
Erwin 24/07/2023 20:32
 
thread linkthread linkthread link Zuidpool
Erwin 24/07/2023 20:34
 
thread linkthread linkthread link Hitte
Erwin 24/07/2023 20:39
 
thread linkthread linkthread link Oceanen
Erwin 01/08/2023 20:41
 
thread linkthread linkthread link Natuur
Erwin 01/08/2023 20:46
 
thread linkthread linkthread link Zomer
Erwin 05/12/2023 19:50
 
thread linkthread linkthread link Overstromingen
Erwin 05/12/2023 20:35
Ga naar bovenkant
Forum Het weer in Haaksbergen
Banner

Bezoekers

We hebben 52 gasten online