Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Weeralarm indien afgegeven.
Weeralarm!

Weersverwachting korte termijn
Snel naar

Nu in Nederland: Zwaar bewolkt en regen.
Buienindex dekkingsgraad 42 %
Geruime tijd regen, behalve in het noorden
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zondag 26 maart 2023 om 14.02 uur.

In de zuidelijke helft regen, later in het noorden wat zon.

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.
Vanmiddag regent het in de zuidelijke helft, later wordt het in het zuidwesten droog. In het noorden blijft het droog en breekt de zon af en toe door. De middagtemperaturen ligt rond 8°C. De wind wordt overal noordoost en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer neemt de wind toe naar vrij krachtig tot krachtig.

Vanavond is het vrijwel overal droog, alleen in het zuidoosten regent het eerst nog. De wind draait naar noord en blijft matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht is het eerst droog. Pas later kan er een enkele winterse bui voorkomen. De minima liggen tussen 5°C aan de kust en 0°C plaatselijk in het oosten en zuidoosten. De noordwestenwind is boven land zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Morgenochtend is het wisselend bewolkt met enkele buien, soms met hagel of natte sneeuw. De wind komt uit het noordwesten en wordt matig, aan zee en op het IJsselmeer staat er een vrij krachtige tot krachtige wind.

Morgenmiddag komen er enkele buien voor met hagel en natte sneeuw. Van het (zuid)westen uit wordt het op steeds meer plaatsen droog en komt er meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is noordwestelijk, matig, in het noorden vrij krachtig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. De wind is bovendien behoorlijk vlagerig en in het noorden en oosten zijn bij buien windstoten mogelijk tot ongeveer 65 km/u.

Morgenavond is het droog en zijn er brede opklaringen. De wind komt uit west tot noordwest en neemt af naar zwak tot matig. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind eerst nog (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Bron: - KNMI


Waarschuwing vandaag

Waarschuwing morgen

Waarschuwing overmorgen

Hooikoorts vandaag

Pollen vandaag

Klik hier voor buien 3 dagen vooruit

Klik hier voor Weerkaarten komende 3 dagen

 

 

Weersverwachting Haaksbergen

weer

Neerslagradar Haaksbergen

Temperatuur Haaksbergen t.o.v. gemiddelde


Buien 3 uur vooruit Haaksbergen en omgeving

 

 


Banner

Bezoekers

We hebben 43 gasten online