Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

 Hier kunt u alle informatie vinden met betrekking tot het weer waaronder Waarnemingen in Haaksbergen, alles over het klimaat en de klimaat veranderingen, het weer in Nederland vanaf het jaar 800, weertips et cetera.

Welkom, Gast
Alstublieft Inloggen.    Wachtwoord verloren?
Bijen en chemtrails (1 bezoeker) (1) Gast
Ga naar onderkant Favoriet: 0
TOPIC: Bijen en chemtrails
#670
Bijen en chemtrails 5 Jaren, 7 Maanden geleden Karma: 0  
25/01/2016
De zon verdwijnt steeds meer achter een dikke laag wolken door de vele vliegtuigstrepen in de lucht. Hoe komt dit ?
De normale vliegtuigstrepen, de Contrials, verdwijnen weer na enkele seconden. Chemtrails daar en tegen spreiden zich uit en blijven enkele uren zichtbaar. Chemtrails worden niet veroorzaakt door het bevriezen van waterdamp, maar door de werking van chemische stoffen die doelgericht in de atmosfeer worden gebracht.
Het woord ‘chemtrails’ is jaren geleden bedacht door de Amerikaanse luchtmacht.

Het internet staat letterlijk vol met verhalen over ‘chemtrails’ en over het zogenaamde ‘geo-engineering’, waarbij de zogenaamde ‘global-warming’ wordt aangepakt. De laatste jaren krijgen wij steeds meer chemtrails te zien, het zijn niet de condenssporen zijn, waarmee je als klein jongetje bent opgegroeid. De ‘trails’ die je nu te zien krijg zijn heel breed, blijven vele uren hangen en tonen een bepaald patroon, waarbij ze langzaam maar zeker in kunstmatig wolken veranderen en bijna letterlijk de lucht vervuilen.

Er worden vele duizenden tonnen genanoniseerd aluminium gesproeid. Want het is in de wetenschappelijke en medische literatuur duidelijk naar voren gekomen, dat deze nanodeeltjes aluminium uitermate heftig reageren met het menselijke lichaam, heftige ontstekingen kunnen veroorzaken in veel soorten lichaamscellen. In het bijzonder is het belangrijk te melden dat deze mini-mini-aluminiumdeeltjes uitermate giftig zijn voor de hersenen en het beenmerg in onze wervelkolom. Daarbij is een lijst met aandoeningen op te stellen, die vooral zenuwaandoeningen betreft, inclusief Alzheimer’s dementie, Parkinson en de ziekte van Lou Gehrig’s (ALS). Allemaal direct in verband gebracht met aluminium.
En natuurlijk komen deze deeltjes aluminium ook in de grond terecht, waarbij het grondwater en de vegetatie wordt vergiftigd. Normaal wordt aluminium slecht geabsorbeerd door de grond, maar het is vooral door de eigenschappen van het nano-alumium dat dit nu wel het geval is. En opnieuw zal dit aluminium via de voedselketen en het drinkwater in het menselijk lichaam terecht komen. Bovenstaande was in 2013 al bekend.

De verspreiding van de chemicaliën zou onder meer te maken kunnen hebben met beïnvloeding van het weer, klimaat of milieu of het uitvoeren van een selectie op mens of dier door het uitroeien van zwakke individuen.
De chemicaliën zouden ook kunnen worden ingezet om bevolkingsgroepen te beïnvloeden en daarmee te onderwerpen of elektronisch dataverkeer te beschermen tegen kosmische straling.

Tot slot worden de stoffen genoemd in het kader van biologische en chemische oorlogsvoering. Uit een Brits overheidsrapport uit 2002 blijkt dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliën en bacteriën over de Britse bevolking zijn uitgesproeid via vliegtuigen als onderdeel van een geheim militair programma.

De theorieën worden verworpen door de wetenschappelijke gemeenschap, die stelt dat het gaat om normale vliegtuigstrepen. Volgens die gemeenschap is er geen overtuigend wetenschappelijk bewijs aan te dragen voor de theorieën. Onder vochtige atmosferische omstandigheden blijven de vliegtuigstrepen langer zichtbaar.

In een rapport uit 2015 wordt melding gedaan dat de verspreide giftige substanties koolvliegas is. De illegale verspreiding van dit koolvliegas en aluminium is volgens de auteur een van de grote onderliggende oorzaken van de wijdverspreide toename van neurologische aandoeningen en de wijdverspreide aantasting van de aardse levenssfeer. Feitelijk hebben we nu keihard bewijs van illegale klimaatengineering (of te wel Chemtrails) die de afgelopen 15 jaar heeft plaatsgevonden. Het is vooral de laatste twee jaar dat er sprake is van een scherpe escalatie.
Door klimaatengineering via tankvliegtuigen ontstaat een niet-natuurlijk, giftige substantie in de atmosfeer waar in combinatie met regenwater aluminium uit vrijkomt. Verder wordt er ook gesproken dat monsters uit regenwater en koolvliegas ook barium en strontium bevatten.

Juni 2015: Bijenpopulaties krijgen een nieuwe ramp te verwerken.
In Engeland hebben onderzoekers grote doses aluminium gevonden in hun bijenvolken. Waarschijnlijk komt het aluminium in de atmosfeer door nanoaluminium te sproeien vanuit vliegtuigen in chemtrails. De bedoeling van deze actie is om het zonlicht te blokkeren om zo de klimaatverandering tegen te gaan. Er is hier een mooie naam voor: Solar Radiation Management Program. De gevolgen van deze methode kunnen zeer gevaarlijk zijn voor mens en dier. Zou er een verband bestaan tussen bijenkolonie instorting en de versnelde chemtrail activiteit ?

In eerdere studies is al aangetoond dat de bijen besmet stuifmeel met aluminium uit de weg gaan. Onderzoekers dragen de hypothese dat aluminium kan leiden tot neurologische problemen onder de bijen, een onvermogen om te voederen, of om de weg terug naar de kolonie te vinden. In vervolg onderzoek werd ook vastgesteld dat poppen uit kolonies van natuurlijk foeragerende hommels zwaar besmet bleken te zijn in Engeland.
Aluminium tellingen varieerden van 13 delen per miljoen tot bijna 200 delen per miljoen met de kleinste poppen als gastheer van de hoogste concentraties. Een aluminium concentratie van slechts 3 delen per miljoen in het menselijk hersenweefsel kan al fataal zijn.

Het is algemeen aanvaard dat een aantal op elkaar inwerkende factoren waarschijnlijk betrokken zijn bij de achteruitgang van bijen en andere bestuivers, bijvoorbeeld gebrek aan bloemen, aanvallen van parasieten en blootstelling aan pesticiden cocktails. Moet men zich afvragen of de invoering van bovengenoemde Geo-engineering programma’s niet deels verantwoordelijk zijn voor de daling onder de bijenpopulaties.
Bron: worldunity, wanttonknow, ninefornews
Erwin (Admin)
Administrator
Berichten: 1040
graph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Gelogd Gelogd  
 
Laatste Wijziging: 27/01/2016 18:49 Door Erwin.
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
      Onderwerpen Auteur Datum
 
Weermanipulatie
Erwin 04/12/2009 18:33
 
thread linkthread link Bijen en chemtrails
Erwin 27/01/2016 18:47
 
thread linkthread link Geo-engineering
Erwin 09/03/2016 19:24
 
thread linkthread link Weermanipulaties vanaf 2000
Erwin 28/10/2016 20:34
 
thread linkthread link Wordt ons weerklimaat gemanipuleerd
Erwin 13/11/2018 19:40
 
thread linkthread link Olielanden blokkeren onderzoek
Erwin 21/03/2019 21:05
Ga naar bovenkant
Forum Het weer in Haaksbergenbezorg de laatste berichten direct op de desktop
Banner

Bezoekers

We hebben 207 gasten online