Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe bijdragen over het weer in Haaksbergen en aanpassingen van deze website.
Het nieuwste bericht verschijnt als eerst.
Er word de lezers een mogelijkheid geboden om reacties onder de berichten te plaatsen.
Klik altijd op de koptekst. Het kan zijn dan een bericht langer is dan wordt weergegeven.

13.04.2013 05:06:21
Erwin

Op dinsdag 2 april 2013 rond 14:00 uur heeft de tweede migratie van de website plaatsgevonden. De eerste vond plaats op 7 december 2010. Ook deze migratie hield in dat de complete website verplaatst werd van de huidige computer naar een virtuele snellere computer. Op deze virtuele computer draaien nu alleen onze eigen websites www.weerstationhaaksbergen.nl en www.fruitpluktuin.nl.
De reden was dat de performance van de website soms weer te wensen overliet. Het duurde soms lang voordat een geselecteerde pagina zichtbaar werd. De oorzaak lag in het feit de vorige computer een gedeelde computer was waarop meerder websites draaiden. Doordat onze sites drukbezocht worden, met veel dataverkeer, namen beide websites soms meer dan 75% van de systeembelasting en resources voor hun rekening waardoor de performance van alle websites aanzienlijk daalden. Dit behoort nu gelukkig weer tot het verleden. Ook de ftp verbinding werkt nu weer storingsvrij.

Mijn dank gaat uit naar de volledige, belangeloze, medewerking en inzet van D-Hosting. Het hostings-bedrijf waar de website is ondergebracht en die het beheer van de computersystemen uitvoert.

Het bleek dat voor enkele providers het even duurde voordat de wijziging actueel was. Dit was te zien aan de actualiteit van de weergegevens op de hoofdpagina. Al met al heeft de migratie toch nog flink wat tijd in beslag genomen maar het resultaat is er dan ook naar. We kunnen weer jaren vooruit.
Erwin.
  
 Banner

Bezoekers

We hebben 91 gasten online