Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe bijdragen over het weer in Haaksbergen en aanpassingen van deze website.
Het nieuwste bericht verschijnt als eerst.
Er word de lezers een mogelijkheid geboden om reacties onder de berichten te plaatsen.
Klik altijd op de koptekst. Het kan zijn dan een bericht langer is dan wordt weergegeven.

25.03.2013 15:42:33
Erwin

Doordat het weekend er tussen zat heeft het iets langer geduurd dan gebruikelijk.
Vrijdag 22 maart, rond 13:00 uur, werd de storing gemeld en vandaag, 25 maart, rond 10:15 uur was de storing verholpen en beschikken wij weer over internet. De weergegevens worden weer geactualiseerd op de hoofdpagina van Weerstation Haaksbergen.
De oorzaak was niet een kabelbreuk. Het probleem lag in de telefooncentrale van de KPN op de hoek Parallelweg en de Kortenaerstraat. Bij een mutatie van connecties is er afgelopen vrijdag wat fout gegaan. Onze verbinding werd verkeerd doorverbonden waardoor deze wegviel en er helemaal geen verbinding meer was. Door deze verbinding weer te herstellen was het leed geleden.

Bij deze wil ik de KPN, ondanks dat het nog bijna drie dagen duurde (ivm. het weekend), toch bedanken voor de service. Bij de melding van de storing kreeg je netjes een sms’je, als bevestiging, op je mobiel. Zondag in de ochtend nam de serviceafdeling contact met ons op waarop maandag in de ochtend het probleem werd verholpen. Maandag, tegen het eind van de middag, weer een sms’je ontvangen met een telefoonnummer welke je kunt bellen als het probleem weer optreed.

Erwin.  
 Banner

Bezoekers

We hebben 106 gasten online