Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Weeralarm indien afgegeven.
Weeralarm!

Weersverwachting korte termijn
Snel naar

Nu in Nederland: Zwaar bewolkt.
Buienindex dekkingsgraad 9 %
wisselvallig
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 15 oktober 2019 om 10.14 uur.

Overwegend bewolkt en van tijd tot tijd regen.

Vanochtend zijn er vooral in het noorden opklaringen, elders is het bewolkt en ook in het noorden neemt de bewolking toe. In het zuidoosten regent het af en toe en gaandeweg zal het met name in het midden en oosten ook gaan regenen. In het westen blijft het overwegend droog, maar daar is een enkele bui niet uitgesloten. In de loop van de avond trekt de regen naar het noordoosten, in het zuidwesten en westen is dan nog steeds een bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 16°C, in het oosten wordt het lokaal 19°C. De wind komt uit het zuidwesten, is matig en aan zee af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar woensdag regent het aanvankelijk nog in het uiterste noordoosten en komt er met name langs de westkust nog een enkele bui voor. Verder blijft het droog en klaart het lokaal op. In de loop van de nacht neemt van het zuidwesten uit de bewolking weer toe. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 12°C langs de kust tot 9°C landinwaarts. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig, mogelijk tijdelijk krachtig langs de kust.

Woensdagochtend neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe en gaat het regenen, in het noordoosten kan de zon eerst nog even te zien zijn. In de middag en avond is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust krachtig en langs de noordwestkust later tijdelijk hard, 7 Bft. De middagtemperatuur bedraagt ca. 15°C. (Bron:KNMI)

Bron: - KNMI


Waarschuwing vandaag

Waarschuwing morgen

Waarschuwing overmorgen

Hooikoorts vandaag

Pollen vandaag

Klik hier voor buien 3 dagen vooruit

Klik hier voor Weerkaarten komende 3 dagen

 

 

Weersverwachting Haaksbergen

weer

Neerslagradar Haaksbergen

Temperatuur Haaksbergen t.o.v. gemiddelde


Buien 3 uur vooruit Haaksbergen en omgeving

 

 


Banner

Bezoekers

We hebben 56 gasten online